Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

honsu

17. 6. 2011 14:49
Sobotko

Jak Ti je oranžovorudý soudruhu Sobotko po nepovedené stávce? Sklaplo Ti už konečně po té včerejší odborářské komedii, frašce a doslova odborářském trapasu? Stále si ještě chceš brát, jak Ty sám říkáš "obyčejné lidi" jako rukojmí? Stále ještě budeš vyvolávat předčasné volby a brát si kvůli politickým bodům a svému egu na pomoc odborářskou lůzu a pomatené soudruhy z ulice? Čeho jsi vlastně chtěl dosáhnout, když jsi v součinnosti s odbory stávku připravoval? To co nedokážete jako opozice udělat ve sněmovně, že se vám povede udělat na ulici za pomocí lůzy? To jsi se ale šeredně přepočítal, konečně počty nikdy nebyly Tvoje silná stránka, spíše naopak. Kde včera byli všichni lidi co nesouhlasí s vládou?  Jen se Ti doma smáli a děkovali za krásný, prodloužený a ekologický čistý víkend. Sobotko udělej jednou něco rozumného, odejdi úplně z politiky a běž už konečně pořádně pracovat. V práci budeš možná užitečnější než v politice, kde Tě má každý jen za obyčejnou nulu, šaška a zloděje náhrad.

0 0
možnosti

Pavel Jost

16. 6. 2011 13:55
Chybí fakta a evidence

Dobrý den, v článku je uvedeno spoustu názorů a několik prázdných výroků. Chybí mi fakta a evidence které by je podpořili. Z mého pohledu má tento článek nulovou vypovídající hodnotu k vytvoření si vlastního názoru.

0 0
možnosti

frantaflinta99

15. 6. 2011 23:52
Já bych jen docela rád věděl

jak to bylo s odpuštěním dluhu majiteli hotelu, ve kterém se ženil Paroubek.

0 0
možnosti

VN63

15. 6. 2011 20:43
Ty si ten poslední,

kdo má co říkat! Sám máš máslo na hlavě, tak drž hu-u!

1 0
možnosti

Paeris Kiran

15. 6. 2011 19:48
Pane Sobotko

Stát musí především zcela splatit své dluhu... první a poslední starostí dlužníka když se ráno budí a večer jde spát má být jak splatí pohledávky ke kterým se zavázal.

Vyrovnaný rozpočet je nedostatečný. Sestavte přebytkový a přebtky použijte na splácení dluhu. (A daně vážně nezvyšujte... udělejte plošnou čáru přes zbytečnou stavbu nových silnic (ve stavu kdy stát nestíhá ani opravovat silnice co má je jakákoli výstavba nových krajně nesmyslná) V podstatě to jen znamená masivně omezit státní zakázky ve všech oborech a následně můžete vyhodit mraky úředníků kteří je měli na starosti. Což je sekundární úspora.

Dále máme nejvíc policistů, hasičů a lékařů na počet obyvatel tam je také ohromný prostor pro snižování stavů.

Stát plýtvá všude kde se člověk podívá. Jediný způsob jak to zastavit je začít propouštět státní zaměstnance. (a nejlépe začít od shora na ministerstvech)

1 0
možnosti

nechci vyrusovat

15. 6. 2011 20:33
Re: Pane Sobotko

Co chcete od tohohle Sobotky - má dost starostí se svými rovnátky, potom ještě s olysalými vlčáky ve své straně, majícími zálusk na jeho místo. Myšlenky rozhodně nečekejte, dokonce ani ty odboráře nezvládá řádně usměrňovat, ale na to má Škromacha a spol. Ještě že nemá Lidové milice, se svými myšlenkovými pochody nedospělého kluka. To by teprve byl mazec.Rv

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Martin V2

15. 6. 2011 16:52
Dotaz

Dobrý den pane Sobotko, jakým způsobem se živnostníkům odpouští DPH při nákupu auta?

0 0
možnosti

Drussbarb

15. 6. 2011 16:17
Ac

Sobotku fakt nemam rad (slabe slovo), tak mi neda jinak - jsem pristi volic CSSD, protoze se mi to proste vyplati ... Co Sobotka pise, s tim souhlasim, coz je svym zpusobem smutne...Rv

0 0
možnosti

jakobin česky

15. 6. 2011 15:44
Karma

R^

0 0
možnosti

honsu

15. 6. 2011 15:25
Sobotko

Co vlastně dělá ČSSD v parlamentu? Nic, umí jenom všechno zavrhovat co nevyjde z jejich hlavy, nejlépe každý měsíc hlasovat o nedůvěře vládě, s každou věcí hned letět k ústavnímu soudu, zdanit bohaté a rozkrádat poslanecké náhrady na vlastní byt. To je celý program vaší strany. Kdyby jsi Sobotko měl charakter, tak těch 7 miliónu co jsi nakradl vrátíš  a odejdeš z politiky. Jenže chtět od oranžového politika aby měl charakter, tak to už bych opravdu chtěl hodně moc. Kde ten charakter ale vzít když ho Sobotko nemáš, viď?

0 0
možnosti

ivko12

15. 6. 2011 15:12
jak já to vidím....

...revoluce nikoli sametová. Nové volby bez účasti ODS, ČSSD TOP-kám a jiným stranám, kterým o blaho státu a národa nejde. Osobně se přikláním ke straně svobodných. Tady vidím skutečnou pravicovost....

0 0
možnosti

Roman36a

15. 6. 2011 15:14
Re: jak já to vidím....

To je vážně pravicovost. Řada jejich členů a sympatizantů sosá ze státního rozpočtu úplně stejně jako kdokoliv jinej, kdo má tu možnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2287x
Narodil jsem se 23. října 1971 v Telnici u Brna. Po roce 1989 jsem se podílel na znovuobnovení fungování sociální demokracie v Jihomoravském kraji. V roce 1995 jsem dokončil vysokoškolské vzdělání na právnické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 1996 jsem poslancem za ČSSD, jejímž jsem předsedou. Jsem ženatý a mám dva syny. Mimo politiku mne zajímá historie a literatura.

Seznam rubrik