Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pe-tr1

15. 6. 2011 15:07
Ještě můžete uvést

pro zajímavost jakou výši pojistného musí platit OSVČ, aby pobírala stejný důchod jako zaměstnanec, který si platí 2.500,- měsíčně. Když je podle Vás tak výhodné "přejít do švarcsystému".

0 0
možnosti
B

bofums

15. 6. 2011 15:06
Perune. zasáhni!

TOHLE, to je tedy gól!   Nikdy řádně nepracoval, bili ho vlastní  přátelé, ---

stejná " trefa " jako s Grossem ! PERUNE, prosím TĚ, zasáhni !!!

0 0
možnosti
JB

baranka

15. 6. 2011 15:04
jak to včera napsal na iDNES

Jsme jedna z nejméně zadlužených zemí, máme nejmíň nezaměstnaných a nejbl..... oddboráře :-/

0 0
možnosti
AA

Jack Russell

15. 6. 2011 15:02
Dnešní zuřiví antikomunisté nejsou schopni

nabídnout veřejnosti žádná pozitivní řešení dnešních problémů... Charakter vztahu zaměstnance a zaměstnavatele má stále feudální podobu. Na trhu práce se nesetkávají rovnoprávní partneři se stejnou vyjednávací silou. Kapitálově silný zaměstnavatel stojí proti mase kapitálově nevybavených, hrozbě materiální nouze vystavených uchazečů o práci... Konzumní společnost je morálně vyprázdněná a není schopna nabídnout lidem pocit sounáležitosti, který vnitřně silně potřebují... Soustředěný útok pravice je celosvětový a naše události jsou jen částí tohoto procesu, umožněného současnou ideovou bezradností levice. (autor M. Valach, 2005 )

0 0
možnosti
VR

varix

15. 6. 2011 15:10
Re: Dnešní zuřiví antikomunisté nejsou schopni

Historie asi není Vaší silnou stránkou, že? Doporučuji Vám, přečíst si alespoň něco o feudálním vztahu pán - poddaný, než začnete plácat nesmysly!

0 0
možnosti
G

Gašpo

15. 6. 2011 15:00
Tak schválne pán Sobotka, na rovinu

že máte bobky z toho, že táto zem nakoniec dospeje k bankrotu pod Vaším vedením?;-D

Kormidlo začína byť rozpálené a už sa k nemu nikomu moc nechce.

Dúfali ste, že to Nečas nejak upláca a Vy si počkáte pekne stranou a vyleziete až ako veľký kritik, potom čo budú reformy hotové. Navrhnete nejaké kozmetické zmeny, ovce to zožerú a Vy zase nastúpite s veľkou slávou k hlavným korytám.

Lenže sa to celé nejak kazí vašnosti. Ľudia začínajú chápať, že ste v podstate rovnaký ako Vaši tzv. protivníci na opačnej strane spektra. Že má celé spektrum v skutočnosti jednotnú farbu výkalov. Že je celé to striedanie len divadlo.

Nastávajú Vám zlé časy. Ľuďom dojde, že Vás ABSOLÚTNE NEPOTREBUJÚ. Ani Vaše podržtašky, trafikantov, či kmotrov, nech už majú triko akejkoľvek farby.:-P

0 0
možnosti
VR

varix

15. 6. 2011 15:16
Re: Tak schválne pán Sobotka, na rovinu

Já bych to typoval, že mu ani tak nejde o tu moc, jako spíše o peníze za volební hlasy. Ta sekyra, co mu zaťal do stranické kasy jeho předchůdce asi musí být dost nepříjemná a tohle je nejsnadnější cesta jak přijít k penězům. Navíc ani ostatní strany si nemohou moc vyskakovat v případné předvolební kampani.

0 0
možnosti
P

Pe-tr1

15. 6. 2011 14:59
Pane Sobotko,

že je OSVČ při nákupu nových automobilů odpuštěno DPH, jak píšete, je lež. Vy to určitě musíte vědět, jak je to ve skutečnosti, ale jaksi se Vám to nehodí napsat. DPH se vrací pouze plátcům DPH a co to obnáší být plátcem si může každý zjistit v zákoně. Proč se potom všichni podnikatelé nepřihlásí dobrovolně k platbě  DPH?  Že by přece jen plátce DPH nakonec nebyl ten, kdo inkasuje?

0 0
možnosti
PB

Wild Beast

15. 6. 2011 16:45
Re: Pane Sobotko,

ČSSD nesnáší živnostníky a podnikatele už z principu. Není mezi nimi moc jejich voličů. Podle nich je živnostník lump a darebák, který by se měl násilně nahnat do zaměstnaneckého poměru a nejlépe i do odborů. Však Škromach ve slabší chvilce prohlásil, že je jim milejší nezaměstnaný, než živnostník.:-)

0 0
možnosti
VR

varix

15. 6. 2011 14:48
No, Bohoušku, jsem na tebe zvědavý,

jak se zachováš, až se dostaneš k tomu korytu, co po něm tak toužíš.

Vláda chce prodloužení věku odchodu do důchodu, ČSSD je proti. Vláda chce zavést druhý pilíř důchodového systému, ČSSD je proti. Vláda chce zvýšit DPH, ČSSD je proti.

A co říkají orgány EU? Požadují od našeho státu -  urychlit prodlužování věku odchodu do důchodu, urychleně zavést druhý pilíř, zvýšit DPH a spotřební daň!

Vzhledem k tomu, jak dosavadní vlády ČSSD přistupovaly servilně k všemu, co od nich požadovala EU, tak lze předpokládat, jak se zachová případná Sobotkova vláda. Takže Bohoušku, pozor! Mohl bys dopadnou jako nějaký Papandreu.

Jo, a k tomu výkřiku v titulku - již naši předkové znali úsloví "Zloděj křičí: Chyťte zloděje!"

0 0
možnosti
JA

100dukátů

15. 6. 2011 15:02
Re: No, Bohoušku, jsem na tebe zvědavý,

Nestrašte ho Řeckem, na to ČSSD reaguje jak býk na červený hadr.

0 0
možnosti

Johny_S

15. 6. 2011 14:48
Bohušu, nemůžu si pomoci,

ale připadá mi to od tebe trochu jako chucpe. Vaše strana přece s odbory úzce spolupracuje, odbory jsou její filiálkou (za což jsou jejich bossové následně odměňovány dobře placenými trafikami - např. bývalý dlouholetý šéf odborů Štěch se stal šéfem Senátu za ČSSD). Je to tedy vaše práce, a proto nechápu, proč si na tuto radikalizaci nyní stěžujete. :-/

0 0
možnosti
R

Roman36a

15. 6. 2011 14:47
Dělal si někdy vůbec něco ty netáhlo?

V roce 1995 si dokončil školu a od roku 1996 si v PS. Dám ti radu. Vykašli se na politiku, zažádej si o ŽL a staň se OSVČ. Když máš ten pocit že je to taková slastRv

0 0
možnosti

Johny_S

15. 6. 2011 14:48
Re: Dělal si někdy vůbec něco ty netáhlo?

Bohouš je přeci také odborář. Vstoupil do nich ještě jako ministr. ;-D

0 0
možnosti
B

blazab

15. 6. 2011 14:38
Děkujeme, Bohušu

že ses s námi podělil o své jedinečné myšlenky. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2287x
Narodil jsem se 23. října 1971 v Telnici u Brna. Po roce 1989 jsem se podílel na znovuobnovení fungování sociální demokracie v Jihomoravském kraji. V roce 1995 jsem dokončil vysokoškolské vzdělání na právnické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 1996 jsem poslancem za ČSSD, jejímž jsem předsedou. Jsem ženatý a mám dva syny. Mimo politiku mne zajímá historie a literatura.

Seznam rubrik