Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tarasov

9. 5. 2011 11:55
Nemá smysl s Vámi, pane blogere diskutovat

Máte praxi v jediné věci: Otevřít papulu, pronést kupu frází. Potom zavřít papulu a máte uklizeno.

Člověk, který nikdy, ani minutu nikde nepracoval a jenom se živí politikou, nemá u mne žádný kredit.

Člověk, který vystudoval práva a pak se  stal ministrem financí, nemá u mne žádný kredit.

Člověk, který zopakoval známou "Koloťukovu chybu", nemá u mne žádný kredit. Co to je za termín? To je stav, kdy máte doma pod postelí v krabici od bot zajímavé obrázky. A kromě toho, coby mladý člověk byste rád důstojně žil. Ale zřejmě v tom působí ty ženské protějšky. Takže místo, aby si takový nadějný mladý člověk vzal hypotéku a nudně každý měsíc vytahoval částku zpod postele, tak to zacáluje najednou. A v tom se objeví nějaký vychrtlý novinář s kalkulačnou. Protože spočítat příjem Koloťuka není složité U Rovnátka - to jde velmi snadno, na tisícovku.

Takže někdo vymyslí strýčka Vika a někdo tvrdí, že roky kousali trávu a použili i poslanecké náhrady. Tahle Ubohost nám chce vládnout?

0 0
možnosti

Host8

28. 4. 2011 13:10
Souhlasím

s Vámi. Právní stát nelze vybudovat na podkladě porušování práva a ústavy. ODS si útěk před právníky položila jako svoji normu pro budování státu. I proto je všude vidět  snahu obcházet zákony. Je potřeba s tím skončit. V tomto směru vítám rozhodnutí ústavního soudu. Potěšila mě i snaha udělat pořádek ve financování stran. Budu Vám držet palce. Každý pokus, který povede k vyšší hospodárnosti vítám.

Ještě jeden postřeh z diskuse v ČT. V souvislosti se stavebním spořením Kalousek navrhuje sebrat potřebným, vy navrhujete progresivní zdanění nejbohatších. Moderátor připustil hovor o sebrání peněz potřebným. Ovšem jak přišlo na bohaté, okamžitě rozhovor zastavil, že se to tématu netýká. Je to způsob, jak moderátor ČT se snaží manipulovat s veřejným míněním a odvést pozornost jinam.

0 0
možnosti

jana555

28. 4. 2011 8:44
Vás by měli zažalovat

Vás by měli zažalovat za zneužití pravomocí veřejného činitele, a zavřít. V hlavě kromě těch rovnátek nemáte, ale absolutně vůbec nic. Čím jste přispěl k umazávání VAŠICH dluhů? Rv

 

0 0
možnosti

debater

28. 4. 2011 7:05
Slova o banditismu si nechte především pro sebe,

jako ministr financí jste se k tomuto státu choval jako (ne)výherní automat, spolehlivě jste dokázel, že jste ekonomický nýmand, který jen spolehlivě a nanejvýš servilně podlézal svým předsedům vlády a otrocky plnil jejich rozhazovačné plány. Vůbec nechápu, jak vám za vaše kecy dnes ještě někdo může tleskat. Kdybyste svůj výkon na MF předvedl v jakékoliv normálně fungující firmě, nejpozději za měsíc by s vámi vyrazili všechny dveře a upozornili všechny okolo, aby se vyvarovali toho, vás zaměstnat.

0 0
možnosti

petrph

28. 4. 2011 1:08
máte pravdu

Přesto by asi měl Ústavní soud zapracovat na rychlosti svých rozhodnutí.Asi každý uzná, že správné rozhodnutí,opožděné cirka o půl roku, by bylo, v případě skutečné ústavní krize na pendrek...Za tu dobu, už tu můžeme mít prohlasovanou změnu ústavy, vládu jedné strany, obnovený trest smrti,lidové soudy a konfiskaci majetku nepřátel lihově demokratického zřízení...

0 0
možnosti

Stará kára

28. 4. 2011 10:33
Re: máte pravdu

Jen pro přesnost:  Změnu ústavy ústavní soud není (zcela logicky) oprávněn posuzovat. Takže pokud bude (ústavní většinou) prohlasováno cokoliv, čím strašíte, ÚS se nezmůže na nic (rychle, ani pomalu).

0 0
možnosti

valissen

28. 4. 2011 0:05
Milý pane Sobotko

Pěkně jste to zahráli a zbaviíli jste se (ve spoluprácí s ODS) potencionálně nebezbečných partnerů ve vládě, kteří asi začali rýt do všech vašich pramenů ze státních peněz. Bylo to krásné divadlo v přímém přenosu. Všichni věděli, že jsou to jenom řeči. Vláda bude pokračovat a pořád bude krýt všechny ty prameny, kudy tečou peníze blbých poplatníků do kapes vašich (a tím mám na mysli i rádoby pravicové strany ODS) a vaších spolupachatelů.

Ujišťuji vás, že už nikdy nebudu volit žádnou stranu, která je nyní v parlamentu. Bohužel, jsme národ politicky nevyspělý a asi vás opět zvolí. Každý má takovou vládu, jakou si zaslouží. Když mi bylo 40, měl jsem emigrovat.

Pozdě.Rv

0 0
možnosti

Manco Kapak

27. 4. 2011 23:57
Konečně

Konečně se aspoň něco povedlo!Protože.co vymyslí tato vláda,tak to jsou hity.Mluví o právním státě a ruší smlouvy,které platí již spousty let.Jako tzv.pravicová vláda by měla hájit právo na majetek atd.Stavební spoření je vlastně taky majetek. Tohle bylo takové znárodnění,které pan Kalousek vymyslel!Děkuji za Váš článek,moc se mě líbil.!!

0 0
možnosti

Stará kára

28. 4. 2011 10:28
Re: Konečně

Které smlouvy se ruší?  Vy máte ve smlouvě se spořitelnou zajištěnu výši příspěvku?  Vy máte ve smlouvě se spořitelnou uvedeno, že nic nebude daněno?

0 0
možnosti

Stará kára

27. 4. 2011 23:38
Vláda, která zachraňuje banditismus vlád ČSSD

fakticky neuspěla pouze s dodatečným daněním státního příspěvku.  Ve všech ostatních bodech všech žalob ČSSD byla fakticky poražena strana žalující. Protože i ÚS pochopil, že Sobotkovské rozkrádání rozpočtu (schodky kolem 100 mld. při obrovském růstu HDP) nemůže pokračovat.

Tento fakt nezkryjete sebe větším tlacháním.

0 0
možnosti

debater

28. 4. 2011 6:58
Re: Vláda, která zachraňuje banditismus vlád ČSSD

R^R^R^

0 0
možnosti

sir Humprey V.

27. 4. 2011 23:35
zapnutá diskuse, to chválim

a to je asi tak všechno

0 0
možnosti

kajagogo

27. 4. 2011 23:29
Doporučuji si vzpomenout

 na tato slova: "Vláda se nemůže chovat jako bandita." Například při jménech vašich kolegů jakým byl například Gross, Kraus či vašich poradců jakým byl onen hňup vyplazující na celý národ jazyk. A pak také, když se nedejbože opět dostanete k do vlády vy sám! Rv;-€

0 0
možnosti

Stará kára

27. 4. 2011 23:40
Re: Doporučuji si vzpomenout

Také při jménu Sobotka - ten neschopný ministr financí, který zvýšil za pouhé čtyři roky působení (v době obrovské konjuktury) státní dluh o neuvěřitelných 360 mld. se k rozpočtu choval jak nezřízený bandita.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2287x
Narodil jsem se 23. října 1971 v Telnici u Brna. Po roce 1989 jsem se podílel na znovuobnovení fungování sociální demokracie v Jihomoravském kraji. V roce 1995 jsem dokončil vysokoškolské vzdělání na právnické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 1996 jsem poslancem za ČSSD, jejímž jsem předsedou. Jsem ženatý a mám dva syny. Mimo politiku mne zajímá historie a literatura.

Seznam rubrik