Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

vandit

6. 4. 2011 14:34
nejezdi do Brna

Bohouši, tvůj jediný dotek s realitou byl, když ti dali v Brně do huby...   Jak již bylo vyjmenováno, v té tvé partaji je dostatek dinosaurů (škromach, dryml) a za ty roky pochybných a bohužel neusvědčených zlodějů jako třeba váš křišťálově čistý Standa.

Tvoje hospodaření je zcela ztrátové , vaši klucí z partaje jsou jedna fotovoltaická mafie a  ten pán, který blekotá nesmysly za VV - kolik jste mu šoupli aby tohle rozjel???   když za 50 měsícně údajně držel hubu, tak (i když dlužíte půl miliardy) jste mu dali víc ne?

0 0
možnosti
AR

ttata

6. 4. 2011 14:30
Nepřehánějtepane Sobotko

v každé politické straně se najde nějaký grázl, korupčník nebo lhář. Pokud se takovýto jedinec objeví, je dobře pokud si to s ním strana vyřídí sama ať je to kdo chce. Nemá ale cenu, aby hned kvůli tomu padala vláda, znovu se vypisovali volby a tíms se ztrácelo  spousta času, který se dá využít k bohulibějším účelům.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

6. 4. 2011 14:38
Re: Nepřehánějtepane Sobotko

Tak jest.  Je jich dost i v ČSSD.

0 0
možnosti
C

coast

6. 4. 2011 14:27
Pane Sobotko

nedělejte z národa blbce bez paměti.

0 0
možnosti
JT

JuraT

6. 4. 2011 14:20
Mlčeti zlato, náčelníku !

Dluhoslave Dluhoslave,

kdo bez viny, ať hodí kamenem. Již Vaši vnuci se budou ve škole o Vás učit, jako o jednom z největších škůdců naší ekonomiky. Sestava gaunerů v oranžovém establishmentu je zhruba stejně rozsáhlá jako u konkurence.Rv

0 0
možnosti
SZTLD

slezte z toho lustru donalde

6. 4. 2011 14:09
Za to ti co zneužívají vědomě náhrady

tam patří.RvRv

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

6. 4. 2011 14:11
Re: Za to ti co zneužívají vědomě náhrady

nehledě na to, že pan ČSOBotka se s nimi může směle měřit. ten rozhodně nepatří k těm, kdo by měl ruce alespoň jen "velmi lehce zamazané", ale právě naopak, tak jako přítel Standa je v tom ponořen hezky až po uši.

souhlasím ovšem v tom, že by všechny tyhle lumpy, včetně pana Sobotky měli zavřít na nucené práce, nepochybně bychom si všichni pomohli.

0 0
možnosti
D

djlukasek

6. 4. 2011 14:06
Sobotko

a z čeho vycházíš ve svých kecech ? Ze zmateného a stále se měnícího prohlášení jednoho blázna ? Dost málo nemyslíš ? Co takhle si uklidit před vlastním prahem od křístálového standy po kakaového krause a spol ? Jmenovitě: Svoboda, Snopková, Vlček, Šlouf. Munzar, J.Novotný, Šíma, Kavan, "restituent" Fencl, Lachnit, Schling zvaný šotolina D47, vrah Srba, Hojdar, ministr Zeman zvaný Indoš do škol, Machovec, Skopal, Palas, Zgarba, Gross, Doležel, Rath (machinace s penězi LOK a ČLK), Klimovičová, Orgoníková, kakaový Kraus, pozemkový Brožík, Součková, Mareš, Vyvadil, Láznička, Vybíral, Schwarzová, Pospíchal, Hanáček, Grega, Kypta, Jansta atd Ty budeš mluvit něco o mafiánech ?? Bych se na tvém místě propadl pod zem hanbou ,.. Jde vám všem jen o koryta ... a prachy

0 0
možnosti
RC

josefbad

6. 4. 2011 15:06
Re: Sobotko

vzpomenme na prominute dane estebaka Dvoraka, kdopak mu je prominul, Bohusi?

0 0
možnosti
L

lev23

6. 4. 2011 14:05
Ale, ale pane předsedo...

A co Vámi obsazená Praha (spolu s ODS) to Vám nepřipadá jako mafiánské doupě, které je rozebíráno přes dozorčí a správní rady (Hulínský, Březina,....) právě přes členy ČSSD a ODS ?

Tak nevím, ale tady to asi tolik nevadí.[>-]

0 0
možnosti
JZ

cirostratus

6. 4. 2011 14:04
DLUHOSLAVE,

radši už nic nepiš.

0 0
možnosti
B

bbaarrtt

6. 4. 2011 14:00
Cooo

To je když zloděj kříčí "chyťte zloděje" .. Zmíněná degenerace celé politické scény nehrozí, ale dávno začala, ba hůř, je již zcela dokonána. Ať je u koryta modrý, nebo oranžový - vesměs jste všichni stejná pakáž (čest vyjímkám!). A to nepíšu kvůli lásce k VV - ta do toho pytle patří taky :-)

0 0
možnosti
OM

mateusik

6. 4. 2011 13:46
odtrzeni od reality

Jako pravoverny volic pravice nemuzu napsat nic dobreho na hlavu cloveka za jehoz kralovani tahle zeme (podle vsech ekonomu nikoliv podle me) nahnala nejvetsi dluh a neudelala zadny zasadni krok k jakekoliv reforme..NICMENE souhlasim s jeho napadem od odchodu MAFIE.. ja ale pujdu jeste o krok dal nez jeho mozek politika (je jedno jestli prava nebo leva..vsichni jste tam skutecne vykvet nasi zeme) a dodam ze NIKAM do te drahe budovy nepatri MAFIE. Tudiz nejdrive si zamette pred svym domeckem a pak i tom domecku. Mam pocit ze ani vase rukavicky nejsou kristalove ciste co? :)

Tak hodne zdaru panu predsedovi CSSD v jeho praci (nebo spis predstirani) a krasny den vsem ostatnim normalnim lidem .. MY KTERI NA TO DAMY A PANOVE NEMAME.. TOTIZ MUSIME PRACOVAT :)

0 0
možnosti
HM

ladhela

6. 4. 2011 13:50
Re: odtrzeni od reality

víte o tom ,že předseda BSobotka by zvolen po mafiánsku ?  .. na sjezdu si kupoval hlasy ? jeden  hlas ho stál 30 tisíc korun českých..

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2287x
Narodil jsem se 23. října 1971 v Telnici u Brna. Po roce 1989 jsem se podílel na znovuobnovení fungování sociální demokracie v Jihomoravském kraji. V roce 1995 jsem dokončil vysokoškolské vzdělání na právnické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 1996 jsem poslancem za ČSSD, jejímž jsem předsedou. Jsem ženatý a mám dva syny. Mimo politiku mne zajímá historie a literatura.

Seznam rubrik